Известие

Collapse
No announcement yet.

Прекъсвач прекалено рано

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Прекъсвач прекалено рано

zdraveite mom4eta imam malak problem imam[ alfa 33 1.7 i e]tia e92 i prekasva4a udria na 6000 oborota

Last edited by Kris; d.m.y г., 17:47.

[QUOTE=GOGO 86;544945]zdraveite mom4eta imam malak problem imam[ alfa 33 1.7 i e]tia e92 i prekasva4a udria na 6000 oborota
    [B][COLOR="SeaGreen"]

А според теб на колко трябва да бъде?
    Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

Моят е на 5500 ама не се оплаквам !!! Пак има такива дето като мина покреи тях и питат това какво беше Така че това ти е наи малкия проблем.Пък и така е по безопасно за двигателя
      Аlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4

Comment

то толкова са ви верни и оборотомерите , не разчитайте много много на тях.
        точка

Comment

Я си виж ограничителя на педала на газта. Аз съм го махнал този винт, че ми пречи

Comment

Тоя винт е да не си скъсаме жилото на газта или да изхвърчи скобата за реглажа.Колев го каза най-точно,ама кой да чете!
            На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
            Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

като махнеш винта и ъгъла на дроселовата клапа стане по-голям от 90 градуса....... значи се затваря
              както каза колегата, по-бързо няма да се движиш.най-много да си изкъртиш скобата на жилото.
              точка

Comment

На моята няма какво да изкърта. 7000 си ги вдига и ги изключва крайния изключвател, който ми е на десния вал за дроселовите клапи. Той се и регулира в тесни граници

Comment

Първоначално публикувано от Stranger65 Покажи съобщение
                  На моята няма какво да изкърта. 7000 си ги вдига и ги изключва крайния изключвател, който ми е на десния вал за дроселовите клапи. Той се и регулира в тесни граници
                  Личи си колко ти е верен оборотомера,drigata беше казал,че на 33 1.7 16в СТОК прекъсвача е на 6882об/м.

Първоначално публикувано от drigata Покажи съобщение
                  33-то с чип ли е?????????? Защото ако не е ,само си мислиш ,че сменяш на 7200.Оригиналния софт е ограничен на 6882 оборота.
                  http://clubalfaromeo.com/forum/showt...065#post507065 пост №14
                  Last edited by Kostadin`; d.m.y г., 12:49. Основание: :).

Comment

Първоначално публикувано от k_valkanov Покажи съобщение
                    Личи си колко ти е верен оборотомера,drigata беше казал,че на 33 1.7 16в СТОК прекъсвача е на 6882об/м.
                    Тоя димитровградски специалист как ги изчисли точно на 6882? И като не вярваш на моя оборотомер има тестери и то професионални. Компа не ги изключва, а следи крайния изключвател за който писах и като получи сигнал от него тогава действа. Абе ходи си при тия пишман майстори и философи Lisan i Drjigata, но не пиши неподготвен
                    Last edited by Stranger65; d.m.y г., 10:25. Основание: допълнение

Comment

тия обороти са последната точка от картата на еку-то. след тях не знае нито колко гориво да вкара нито кога да го запали. тоя оборотомер е за ориентация,той не е прецизен уред.
                      точка

Comment

Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщение
                        тия обороти са последната точка от картата на еку-то. след тях не знае нито колко гориво да вкара нито кога да го запали. тоя оборотомер е за ориентация,той не е прецизен уред.
                        Много си е точен. Вдигал съм над 7000 и ме е измъквала от ситуации. Но тогава ми изключва крайния изключвател на оста на дроселовите клапи вдясно и компа спира да подава повече газ
                        Last edited by Stranger65; d.m.y г., 13:20. Основание: допълнение

Comment

Тоя димитровградски специалист как ги изчисли точно на 6882? И като не вярваш на моя оборотомер има тестери и то професионални. Компа не ги изключва, а следи крайния изключвател за който писах и като получи сигнал от него тогава действа. Абе ходи си при тия пишман майстори и философи Lisan i Drjigata, но не пиши неподготвен
                          Ти няма ли да спреш да се заяждаш вече.Знаеш ли какво означава ремап на компютър,и знаеш ли как се извършва.
                          Имам 3-4 ремапнати 16 волтови и от там знам че рев лимитера е на 6882.И компютъра ограничава двигателя по обороти,а не по ТПС (това за което ти си писал от дясната ти страна на колата се нарича ТПС.На 33-те е от простия вид,т.е два прекъсвача,едния показва на екуто кога са затворени дроселите а другия кога надхвърлят 80%.)Няма такава кола която да е ограничена по ТПС.
                          Вземи да направиш клипче как минаваш 7000 оборота.
                          Хубаво е когато пишеш нещо да се обосноваваш с факти,къде си го прочел,видял,че ограничителя е от дясната страна на колата.

Моля,колегите да се консултират с по разбиращи от този господин, защото повечето му изказвания са некомпетенти.
                          А за колегата който пита за оборотите ако е 8 винтилов изключвателя е на 6200.Но като се има изпредвид амортизацията на обортомерите и особено на 33-те има два вида неточности.Едната е че обортомера "закъснява ",т.е обортомера показва 100-200 до 300 оборота по-малко.А другата че "избързва",т.е обортомера или по-точно стрелката му има инерция.И след като двигателя е достигнал критичните обороти,обортомера скача с 200-300 оборота нагоре от реалните показания.
                          145 1,7 16v turbo http://www.youtube.com/watch?v=QP5CtDmTIpc

Comment

За какво верно си заяждаш с хора дето са разглобили и зглобили повечко боксери от тебе няма смисал агент да друг севиз ли си не те знам ама стига конфликти само цапаме раздела

Comment

"Но тогава ми изключва крайния изключвател на оста на дроселовите клапи вдясно и компа спира да подава повече газ"
                              Това го прочетох към 10 пъти поне и немога да се съглася!!!!
                              Ако сме на магистрала (примерно) със скорост 90км на 5-та предавка и натиснен педала до долу!? Според изписаното по-горе следва да се задеиства "краиния изключвател на оста на дроселовите клапи" (има ли вообще нещо такова в колата ) и колата да спре да набира защото видете ли гаста е натисната до долу!?!>!?>!!!?? Няма такова нещо просто...
                              sigpic155 2.0 +белия голф +Киви-то...

Comment

Working...
                              X